Invändiga reparationer

Referenser

Tvättstuga

Här har vi renoverat en tvättstuga.

Den gamla tvättstugan bestod av målade väggar och ett betonggolv. Vi var tvungna att slipa bort den gamla färgen. Det var en plastfärg som hade suttit på väggarna så det andades inte genom väggen som det skall göra så färgen hade börjat flagna ifrån väggarna. Efter vi hade slipat bort färgen så pustade vi om väggarna så de skulle bli raka, i och med vi skulle sätta kakel på väggarna.

När vi hade putsat upp väggarna så byte vi golvbrunnen och sedan flöt vi golvet så vi skulle få rätt fall mot brunnen. Sedan primade vi golv och väggar så vi kunde sätta kaklet och sedan klinkers.

Vardagsrum

Renoverat vardagsrum.

Vi rev ut allt gammalt golv och tog bort all kutterspån. Vi återuppfyllde bjälklaget med lösullsisolering. Efter det monterade vi in spårad skiva i golv för vattenburen golvvärme. Sedan så rev vi ut alla väggar till stommen och riktade väggarna och satt upp 45*45 regling för ny elinstallation. Sedan isolerade vi väggarna. Efter det så satt vi upp OSB-skiva första lagret och sedan gipsskiva.

Efter att ha satt upp gipsen så spacklade vi väggarna. Efter det så använde vi mickrolit på väggarna det är en slät fibertapet.

Trappa

Vi bytte ut den gamla trappan för det var ej lönt att renovera. Så vi monterade in en ny spiraltrappa istället.

Vi började med att kolla av golvbjälkarna så vi kunde börja såga det runda hålet där den nya trappan skulle sitta. Sedan så monterade vi mittstolpen som skall vara i mitten av hålet. Sedan fäste vi fast den med gängbultar som expandera sig när man slår på dem.

Efter det så var det dags att montera trappstegen. Efter det så byggde vi en rund halvvägg uppe i vardagsrummet.

En av mina renoveringsobjekt – mitt egna hus

Referens

Ulla Rullgren, Tel: 035-323 04 

Edin, Mobil: 0737-01 25 96 

Hitta till oss

Andreas Abrahamsson

 

Gamletullsgatan 17

302 27 Halmstad

Kontakta oss

Övrigt

Bankgiro: 858-7867

 

Org nr: 198102104612

 

F-skattsedel: ja