Badrum

Referenser

Snötorp

Här har vi gjort ett helt nytt badrum med stambyten och nya vatten rör Spotlights i taket och plattsättning i golv och väggar

Renovering av dusch & badrum

Renoverade ett badrum på Brogård.

Här rev vi ut det gamla badrummet som bestod av våtrumsmatta. Vi bilade även bort den gamla golvbrunnen och satt i en ny i med eftersom bestämmelserna är sådana.

Sedan så isolerade vi om väggarna och satte upp våtrumsgips. Sedan flöt vi golvet så vi skulle kunna få rätt fall till golvbrunnen. Efter det så tätade vi hela badrummet och sedan satte vi upp kakel och klinkers. Efter det var det montering av duschväggar och badrumsinredning.

Badrum
Här är ett badrum som jag renoverade 2009.

Vi rev bort ända ner till väggreglar och bjälklaget. Sedan började vi bygga allt ifrån grunden med nya avloppsstammar, ny golvbrunn och nya vattenledningar. Sedan använde vi av oss en skiva som kallas luxskiva som består av frigolit med armerad betongyta.
På golvet använde vi golvspånskiva avsett för våtutrymme. Sedan så lade vi in golvvärme med armering innan vi flöt golvet. Sedan var det dags för tätskikt i alla skarvar och innehörn av väggar. Vi la även en golvförstärkning som går mellan vägg och golv. Sedan tätskiktade vi med tre gånger vägg och fem gånger golv. Efter det så var det dags för kakel och klinkers.

Golvvärme i badrum med klinkers

Hitta till oss

Andreas Abrahamsson

 

Gamletullsgatan 17

302 27 Halmstad

Kontakta oss

Övrigt

Bankgiro: 858-7867

 

Org nr: 198102104612

 

F-skattsedel: ja